Nieuwsbrief‎ > ‎

Nieuwsbrief 10

Beste verhalenliefhebber,

Dit is de tiende nieuwsbrief van Verteller Paul, waarin ik je uitnodig voor de huiskamervertelling van vertellerscollectief De Gouden Tak in Wijchen. Meer informatie is altijd te vinden op www.vertellerpaul.nl. En als je me een keer wil vragen om te komen vertellen, mail dan zeker naar verteller.paul@gmail.com.

Ik stuur je mijn nieuwsbrief maar één keer ongevraagd. Krijg je de nieuwsbrief voor het eerst en wil je hem blijven ontvangen, stuur dan een bericht met die boodschap naar verteller.paul@gmail.com. Via hetzelfde mailadres kun je je afmelden als je de nieuwsbrief niet langer wil ontvangen.

De Gouden Tak in Wijchen

De vier vertellers van De Gouden Tak vullen mijn Wijchense huiskamer met verhalen. Kees Geelhoed uit Amersfoort, Jan Adam uit Harderwijk, Elza Vis uit Vinkeveen en ik (zei de gek) brengen samen een gevarieerd palet van verhalen. We hebben al succesvolle avonden gehad in Harderwijk en Amersfoort en volgende week (18-1) staat Vinkeveen op het programma, maar helaas zonder Verteller Paul...

Op 8 februari vertellen we in Wijchen. Iedereen die er vorig jaar was, was enthousiast. Zelfs de aanwezige hond blafte vrolijk mee…

Wil je komen luisteren? Geef je dan even op via verteller.paul@gmail.com.

 

Wat? Huiskamervertelling van vertellerscollectief De Gouden Tak

Waar en wanneer? 8 februari; Diepvoorde 3109 in Wijchen; 20.00-22.00 uur.

Voor wie? Volwassenen. Het aantal plekken is beperkt, dus we vragen je om van tevoren te reserveren. Dat kan via verteller.paul@gmail.com.

Hoeveel? We vragen een vrijwillige bijdrage als tegemoetkoming in de reiskosten.

(zie ook de flyer in de bijlage)

 

U kunt de vertellers van de Gouden Tak ook uitnodigen voor een verhalenavond in uw eigen huiskamer. U zorgt voor de huiskamer, het publiek, een hapje en een drankje en wij brengen de verhalen mee. Voor de kosten hoeft u het niet te laten: we zetten een hoed neer, waarin de gasten een bijdrage in onze (reis)kosten kunnen achterlaten. Voor meer informatie kunt u mij mailen.

 

Meer informatie over deze en andere activiteiten in de volgende nieuwsbrief en op www.vertellerpaul.nl.

Tot ziens bij een verhaal,

veel groeten,

Paul