Nieuwsbrief‎ > ‎

Nieuwsbrief 9

Beste verhalenliefhebber,

Dit is de negende nieuwsbrief van Verteller Paul, waarin ik je wil helpen herinneren aan een paar voorstellingen van komende paar weken. Meer informatie is altijd te vinden op www.vertellerpaul.nl. En als je me een keer wil vragen om te komen vertellen, mail dan zeker naar verteller.paul@gmail.com.

Ik stuur je mijn nieuwsbrief maar één keer ongevraagd. Krijg je de nieuwsbrief voor het eerst en wil je hem blijven ontvangen, stuur dan een bericht met die boodschap naar verteller.paul@gmail.com. Via hetzelfde mailadres kun je je afmelden als je de nieuwsbrief niet langer wil ontvangen.

Vertelpodium Het Lopende Vuur

In ’s-Hertogenbosch is een gloednieuw vertelpodium opgericht in samenwerking met de Openbare Bibliotheek onder de naam Het Lopende Vuur  Aanstaande vrijdag treedt Donderelf (Philip en Theresia van der Zee) er op met verhalen en harpmuziek. Voor de pauze vertellen er drie andere vertellers, waaronder ik. Steun dit prachtige vertelinitiatief aan deze kant van het land en kom! Het belooft een luisterrijke avond te worden.

Wat? Vertelavond op Vertelpodium Het Lopende Vuur

Waar? Openbare bibliotheek, Hinthamerstraat 72 in ’s-Hertogenbosch

Wanneer? 25 oktober, 19.30 uur

Voor wie? Volwassenen (reserveren is niet noodzakelijk)

Hoeveel? €7,50

(zie ook de flyer)

 

De Gouden Tak

Komende zaterdag is de eerste huiskamervertelling van Vertellerscollectief de Gouden Tak in de huiskamer van gastheer Kees Geelhoed. Hoewel we met zijn allen in die Amersfoortse huiskamer blijven, nemen we je met onze verhalen mee langs Oost-Europa, Amerika, Griekenland, Engeland en vele andere plekken. Vorig jaar was ons publiek bijzonder enthousiast.

Kun je dit weekend niet? Is Amersfoort te ver weg? Geen probleem: er komen nog drie huiskamervertellingen aan op verschillende plekken in het land!

Wat? Huiskamervertellingen van vertellerscollectief De Gouden Tak

Waar en wanneer? 26 oktober Amersfoort; 23 november Harderwijk; 18 januari Vinkeveen; 8 februari Wijchen; steeds van 20.00-22.00.

Voor wie? Volwassenen. Het aantal plekken is beperkt, dus we vragen je om van tevoren te reserveren. Dat kan via verteller.paul@gmail.com.

Hoeveel? We vragen een vrijwillige bijdrage als tegemoetkoming in de reiskosten.

(zie ook de flyer)

 

U kunt de vertellers van de Gouden Tak ook uitnodigen voor een verhalenavond in uw eigen huiskamer. U zorgt voor de huiskamer, het publiek, een hapje en een drankje en wij brengen de verhalen mee. Voor de kosten hoeft u het niet te laten: we zetten een hoed neer, waarin de gasten een bijdrage in onze (reis)kosten kunnen achterlaten. Voor meer informatie kunt u mij mailen.

 

Meer informatie over deze en andere activiteiten in de volgende nieuwsbrief en op www.vertellerpaul.nl.

Tot ziens bij een verhaal,

veel groeten,

Paul


Verteller Paul

"...kan je nog meer vertellen."

twitter: @leraarlatijn